Uvjeti Korištenja

Dobrodošli na Neradnipraznici.com!

Ovi Uvjeti korištenja definiraju pravila i uvjete korištenja ove web stranice. Važno je da ih pažljivo pročitate i razumijete prije nego što počnete koristiti ovu web stranicu.

-Intelektualno vlasništvo

Sav sadržaj na web stranici vlasništvo je Neradnipraznici.com koji posjeduje intelektualno vlasništvo nad sadržajem ove web stranice.

-Korištenje sadržaja s Neradnipraznici.com: Šta je dozvoljeno, a šta ne?

Želite li koristiti sadržaj s Neradnipraznici.com ? Super! Ali prije nego što to učinite, važno je da razumijete pravila igre.

Prvo i najvažnije: Ne možete jednostavno uzeti i koristiti sadržaj s Neradnipraznici.com bez dopuštenja. To uključuje slike, tekst, pa čak i print screen.

Ali ne brinite, nije sve izgubljeno! Postoji nekoliko načina na koje možete legalno koristiti sadržaj s Neradnipraznici.com:

  • Dobijte dopuštenje: Najjednostavniji način je da zatražite dopuštenje od Neradnipraznici.com. Možete nas kontaktirati na [Kontakt] i objasniti nam šta želite koristiti i kako.
  • Uključite link: Ako želite koristiti tekst ili sliku s Neradnipraznici.com, morate uključiti i link na originalni izvor. To znači da morate postaviti link prema Neradnipraznici.com.

-Bez Garancije

Ova web stranica dostupna je "kakva jest", a Neradnipraznici.com ne daje nikakva zastupanja niti garancije, bilo koje vrste, u vezi s ovom web stranicom ili njezinim sadržajem. Ništa što je sadržano na ovoj web stranici neće se tumačiti kao davanje savjeta bilo koje vrste. Dok smo poduzeli sve napore kako bismo osigurali tačnost datuma koje objavljujemo, datumi praznika se s vremena na vrijeme mijenjaju (pogotovo lunarni datumi).

-Ograničenje odgovornosti

Ni u kojem slučaju vlasnik Neradnipraznici.com,  neće se smatrati odgovornim za bilo šta šta proizlazi iz ili je na bilo koji način povezano s vašim korištenjem ove web stranice. Vlasnik Neradnipraznici.com, neće se smatrati odgovornim za bilo kakvu neizravnu, posljedičnu ili posebnu odgovornost koja proizlazi iz ili je na bilo koji način povezana s vašim korištenjem ove web stranice.

Za sva pitanja, pogreške, prijedloge, kritike, pohvale možete nas kontaktirati.

Go up